за нас

Визия

Основната цел на счетоводна къща “Генис Консулт” е да подобрява постоянно качеството на предоставяните от фирмата услуги и да разширява постепенно портфолиото си в областта на счетоводството, данъчните консултации и ТРЗ, както и правните и одиторските услуги. Приоритет в развитието на фирмата е усъвършенстването на връзкитес клиентите чрез използване на информационни технологии и системи. Новите модели на работа намаляват до минимум възможността от грешки,предлагат по-добри цени, оптимизирани процеси и по-бърз и адекватен анализ на информацията.

ИСтория

Бизнесът обича добрите истории, тези, в които можеш да усетиш духа на една идея, която става работно ежедневие и запълва времето ти от 7 сутринта до 9 вечерта. Особено ако си лично отговорен за съществуването и развитието на този предприемачески дух. Георги Иванов и Николай Петков са от тези хора, които в края на 90-те решават, че е дошъл момента да вземат съдбата си в собствени ръце. В историята на Генис Консулт има нещо от чара на американските истории – всичко започва през 1999 година с 6-7 малки клиента, които едва покриват разходите на фирмата и стига в наши дни до приятен и просторен офис в центъра на града и над 50 компании, поверили най-деликатната част от бизнеса си в ръцете на счетоводното предприятие. От 2005 година “Генис Консулт” е и член на Асоциациятана Специализираните Счетоводни предприятия.

управление

Управители на счетоводна къща Генис Консулт са Георги Иванов и Николай Петков. Двамата завършват УНСС, магистърска програма по специалност Финанси. Имат опит и като преподаватели в Частна професионална гимназия “Банкер” по специалност информационни технологии и счетоводна отчетност.

с

nikolai

Николай Петков

Управител

Георги Иванов

Управител

екип

Във фирмата към настоящия момент работят 10 души. По стажантската си програма поддържаме постоянно две работни места. 95% отслужителите са с висше икономическо образование. “Генис Консулт” отделя специално внимание на стажантските програми към фирмата и отчита факта, че това е един от най-ефективните методи за внимателен подбор на надежден квалифициран персонал.

генис консулт в цифри

  • Над 20 години на пазара!
  • Разполагаме с екип от доказани професионалисти в сферата на счетоводството в България
  • Обслужваме фирми от 6 различни държави.
  • Повече от 100 компании, които са ни поверили най-деликатната част от бизнеса си

0 +
на пазара

0 +
щастливи клиента

0 +
доказани професионаисти

0
държави

Кариера в счетоводна къща Генис Консулт

Във фирмата към настоящия момент работят 7 души на трудов договор, а стажантската си програма поддържаме постоянно две работни места. “Генис Консулт” отделя специално внимание на стажантски програми към фирмата и отчита факта, че това е един от най-ефективните методи за внимателен подбор на надежден квалифициран персонал. Ако проявявате интерес към нашата стажантска програма, ще се радваме да изпратите на email ни ваше резюме. Ще се свържем с вас възможно най-бързо, за да обсъдим възможностите за развитие, които нашата фирма може да ви предложи.

В “Генис Консулт” сме отворени към непрекъснато развитие на екипа от експерти, с който работим и сме готови да обсъдим всяка една добра кандидатура за работа. Моля изпратете ни ваше CV – ние ще го обсъдим при пълна конфиденциалност и ще се свържем с вас, за да организираме среща, на която да дискутираме детайлно нашето предложение за работа.

Оставането ми на работа в Генис бе логично продължение на успешния по мое мнение стаж, и разбира се след предложението за нея от страна на управителите на фирмата. Избрах стажантската програма, защото това бе единствения разумен начин да започна да работя в тази сфера. През 7-те седмици на стажа си разбрах каква е същността на счетоводната работа като цяло и какви изисквания поставя пред хората занимаващи се с нея. След приключването и можеш да направиш равносметка дали това е областта, в която желаеш да се развиваш, на база натрупаните впечатления и знания.
Александър Ангелов
"По време на стажа всички сътрудници във фирмата бяха изключително внимателни и търпеливи към мен, въпреки личностната им натовареност. Дори не бях очаквала подобно сериозно отношение. Чрез стажа успях да видя как всъщност се прилага учената теория,на коя част от нея трябва да наблегна и кое всъщност е важно. А най-важното е, че дава реална визия за работата като счетоводител, така че човек сам да прецени дали му харесва и дали иска да се занимава с това в бъдеще”.
Лилия Кисева
"Прилагам eжедневно наученото в Генис Консулт. Още преди това бях ориентирана към сферата на счетоводството, но по време на стажуването си в Генис консулт затвърдих желанието си да се развивам професионално като счетоводител. И до сега наученото и видяното в Генис Консулт продължава да ми е полезно в работата ми като помощник-счетоводител.”
Зоя Валентинова Димитрова